Agenda

    Day

  • DAY 1
  • Welcoming Speech
  • Panel Discussions
  • One on One Sessions
  • Debate Sessions
  • Networking Activities
  • Keynote Speakers

    DAY 1

  • Opening Ceremony

    09:00 - 09:00 | Welcoming Speech | 10 mins

  • Executive panel I: The future of TV and video advertising

    09:10 - 09:40 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: top executives from brands, media, Adtech, Ad Agencies

     


    Juan Pablo Rocha - CEO, J. Walter Thompson
    Fabio Osorio - Creative Director, FCB Mayo
    Viviana Gutierrez - Andean Breakfast Category Marketing Director, Kellogg Company
  • Debate Session I – Threat or opportunity: programmatic buying for brands and publishers

    09:40 - 10:10 | Debate Sessions | 30 mins

    Speakers: top executives from brands, TV networks and Adtech


    Paulina Parra - CEO, Mediacom Colombia
  • One on one session

    10:10 - 10:30 | One on One Sessions | 20 mins

  • Executive Panel II: The new FTA and Pay TV dilemma: how to sell the new multiscreen advertising to preserve the media brand value

    10:30 - 11:00 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: top executives from FTA broadcasters, pay TV networks, pay TV operators, Adtech

  • One on one session

    11:00 - 11:20 | One on One Sessions | 20 mins

  • Coffee Break & Networking

    11:20 - 11:40 | Networking Activity | 20 mins

  • Debate Session II – Yes or No: Moving to Programmatic TV

    11:40 - 12:10 | Debate Sessions | 30 mins

    Speakers: top executives from pay TV operators, TV networks, TV technologies, Adtech

  • One on one session

    12:10 - 12:30 | One on One Sessions | 20 mins

  • Executive Panel III: Impact of analytics & big data

    12:30 - 13:00 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: top executives from brands, Adtech, OTT TV, media measurement companies


    Sebastian Farfan - Managing Director, Wavemaker
    Catalina Sánchez Ayerbe - CEO, Young & Rubicam
  • One on one session

    13:00 - 13:20 | One on One Sessions | 20 mins

  • One on one session

    13:20 - 13:40 | One on One Sessions | 20 mins

  • Lunch break

    13:40 - 15:00 | Networking Activity | 60 mins

  • One on one session

    15:40 - 16:00 | One on One Sessions | 20 mins

  • Debate Session III – Yes or No: Will programmatic kill creativity?

    16:00 - 16:40 | Debate Sessions | 40 mins

    Speakers: Creative Directors vs. Adtechs


    Hugo Corredor - VP Creative, Sancho BBDO
    Mauricio Sarmiento - VP Creative, Leo Burnett Colombia
  • Coffee break & networking

    16:40 - 17:00 | Networking Activity | 20 mins

  • Executive Panel V – Best strategies to lead the video advertising wave. Addressable and targeted advertising

    17:00 - 17:30 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: top executives from TV networks, TV operators, Adtech, Brands


    Jineth Cárdenas - Directora de Mercadeo, Aviatur
    Juan Camilo Gómez de la Pava - Senior Brand Manager, Postobon
  • Executive Panel VI: How pay TV and telecom operators can add revenues with new video advertising technologies

    17:10 - 17:40 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: top executives from pay TV operators, TV technologies and Adtech

  • Executive Panel IV: New ways to estimate ROI in online video advertising

    17:30 - 18:00 | Panel Discussion | 40 mins

    Speakers: top executives from brands, media planning and Adtech


    Carolina Mora - Directora de Mercadeo - Laboratorio de Cosméticos Vogue, L'Oréal
  • Keynote speaker

    18:00 - 18:30 | One on One Sessions | 30 mins

  • Closing Cocktail & Networking

    18:30 - 19:30 | Networking Activity | 60 mins